torsdag 30 juli 2015

Drömmer mig bort

Har inte riktigt börjat göra reklam för min blogg igen efter den långa pausen.
Mitt jobbande är slut för den här gången ( om inget oväntat händer) så nu är det väl "semester" tills oktober när jag igen intar min plats i gänget.
Just nu sitter jag mest och drömmer mig bort. Drömmer om sänggavlar, en fin grå sängkappa, vita nattduksbord i äldre modell med lamporna jag visade i förra inlägget. En spegel på ena väggen och nån fin tavla och några små inredningsdetaljer vill jag ha. Vill hålla det simpelt men snyggt i vårt sovrum.
Såklart är det svårt att planera desto mer hur det ska se ut  sovrummet eftersom vi 1. inte har sålt huset ännu 2. inte desto mer på lägenheter än vad som finns ledigt här runt och det har nog hunnit ändra innan vi kommit så långt att vi får börja packa ihop.
Vårt nuvarande sovrum har jag ända sedan vi flyttade hit försökt att komma på hur jag vill det ska se ut. Gubben är ju inte så mycket för inredning utan mest "gillar läget" om det inte ser allt för hemskt ut ;). Så när vi valde att sätta huset till försäljning så blev det ju lite att ta till en snabb lösning för att få det att se lite hemtrevligt ut.
Här ser ni min nödlösning. Främre delen av två lastpallar, i brist på tavlor så hängde jag upp en klänning samt lite andra småsaker som inte syns på bilden.
Med den här sängkappan och...

Något i stil med  denna sänggavel i ett nytt sovrum, tror jag skulle bli riktigt bra i en säng med vita fluffiga täcken och många kuddar.
Ibland när jag hittar bilder från vår lägenhet så kan jag bli riktigt förvånad över hur snyggt vårt sovrum var jämfört med hur vårt nuvarande sovrum ser ut. Vad hände när vi flyttade liksom?
Men ja, det är ju så lätt att drömma sig bort...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar