fredag 3 januari 2014

Baka baka liten kaka

Jag lovade i början av december att baka en prinsesstårta och en smörgåstårta till ett dop som våra f.d lägenhetsgrannar ska ha i helgen. Tycker faktiskt att det är roligare att baka åt andra, hoppas såklart att dom blir nöjda också med resultatet men det tror jag nog :)
Bakade iaf tårtbotten i nyårshelgen och ikväll blev det bröd till smörgåstårtan. Det sistnämnda blev kanske inte lika bra som det första men det får duga.
Gillar nog att göra smörgåstårta mer än prinsesstårta ( för det innebär ingen kavling ;) ) men det ska nog gå bra.
Min bil. Ja-a min bil. Den gnisslar, oj hjälp vad den gnisslar. Men i morgon borde det sluta efter att maken bytt bromsar på den. Sen har den en lampa som blinkar, igår var maken med den till verkstaden och var där i två timmar. Dom skulle nolla mätaren eftersom att det troligen blinkar för att den nått ett visst kilometer antal och därmed måste nollas för att sluta blinka. (det är alltså nått filter man måste kolla efter ett visst antal kilometer) Den nollades FEM (5) gånger + att dom rensade bilens dator två (2) gånger och lampan blinkar fortfarande... Så om det inte slutar efter några dagar får vi komma dit igen. Hur som haver så är det tydligen ett vanligt fel eftersom systemet var så nytt när bilen blev tillverkad = inte testat tillräckligt mycket, och därmed inte fungerar som det ska alltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar