onsdag 23 september 2015

Höstlov

Vi gjorde en liten spontan resa förra veckan för att komma bort från alla sjukdomar och skit. Så vi bokade båt och packade ihop oss och åkte på en veckas semester till Hemavan Tärnaby förra lördagen. Hela veckan var vi där jag, gubben och barnen samt svärföräldrarna. Vi hade varsin stuga eller det är ett parhus så vi hade båda lägenheterna där så det var perfekt för C att springa över till fammo och faffas mellan varven.
Veckan gick åt till att ( i stora drag) grilla korv, gå på olika vandringsleder, basta och se slappa i soffan. En hel del kortspelande blev det också och det var en riktigt bra och skön vecka.
Så vi tog höstlov lite tidigare jag börjar ju jobba om 1,5 vecka så det passade bra att göra något före. På tisdag börjar inskolningen för M så det blir intressant. På tisdag har vi även ettårskontroll för nästa vecka fyller ju damen 1 år så en present borde vi ju också köpa. Har ingen aning om vad men ettåringar har ju inte så stora krav.
Mycket på gång men snart blir det fasta rutiner igen med jobb och dagis.
på båten
paus vid blåvikssjön
utsikten från vardagsrumsfönstret

Här var vi upp till Kobåset 
Här hade vi gått efter vägen som kommer nere förbi stugorna. Otroligt fin natur och många vindskydd finns det så det är perfekt att ta en paus och grilla lite när man blir hungrig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar