tisdag 8 september 2015

Lugnt

Vi tar det ganska lugnt just nu. Har skaffat nya däck till bilen som den var i ganska akut behov av. Känns som det mest är utgifter just nu. Nya däck till bilen, så hade jag fått en ordentlig låsning i ryggen och fick åka till massören för att få ryggen fixad och barnen ska ha nya kläder. C har växt ur nästan alla sina långbyxor i sommar så bara att köpa nya och M ska ju snart börja på dagis och behöver mer kläder till det.
Hösten kommer mer och mer smygande. Både skönt och jobbigt. Hade hunnit glömma hur jobbigt det är att klä på småbarn en massa kläder. C klarar ju själv att sätta på halare och skor men M som är så liten så tycker bara att det är jobbigt. Vantar vägrar hon att ha så det får vi nog öva på innan det blir riktigt kallt.

I morgon har vi inga planer. Borde ta och plocka upp lite här och tvätta lite mer kläder. Och kanske ta och kratta lite barr och löv som börjat falla från träden. Skönt med höst i luften men allt krattande skulle jag nog klara mig utan inte min favoritsyssla direkt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar