onsdag 2 september 2015

11 månader

Idag blir vår lilla fröken, lilla gumman, Lissa, Melissa (kärt barn har många namn) 11 månader gammal. Oj vad tiden har gått fort! Hur har hunnit bli så gammal? Snart får vi börja med inskolning till dagis också.
Om en månad blir hon ett år och det känns både bra och dåligt. Hon är ju min lilla bebis vilket hon kommer alltid att vara men det är sjukt hur fort tiden har gått hon var ju nyss en månad gammal.
Kan ju dra en liten sammanfattning hur det har sett ut hittills med hennes utveckling.
Hon har alltid haft en stark vilja och ett hett temperament. Man märker nog ifall det inte blir som hon tänkt. Hon är en glad lite prick och tycker om att leka med storebrors saker ( speciellt när han inte är hemma så man får ha dom ifred). Mammas mat är ingen storfavorit däremot går burkmat bra att äta och bär speciellt hallon och blåbär fullkomligen älskar hon! Det smackas och mmm:as när hon får tag i dessa bär. Hon började krypa mycket tidigare än storebror och började stiga upp och ta i saker redan när hon var 7 - 7½månader. När hon var 8 månader började hon sova i eget rum och har efter det sovit hela nätter nästan hela tiden. Natt tycker hon att det blir tidigt, redan kl 18 eller tidigare så gnuggar hon sig i ögonen och gäspar stort och börjar gnälla. Då är det bara att fixa gröt och sen är det sängen som gäller och mellan 7-8 nästa dag vaknar en pigg och glad liten fröken.
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om vår underbara lilla dam, vår dotter och lillasyster men för den här gången får det räcka. Måste ju spara något till 1års dagen också!
Hon förstår sig också på hur man ska chilla i soffan ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar