söndag 23 augusti 2015

Snabbspolat helgen

Den här helgen har gått otroligt fort. Igår spenderade vi en del av förmiddagen och eftermiddagen med att tvätta och vaxa bilen. När vi var klara så hann vi slappa lite i solen/skuggan sålänge C badade i sin pool och M försökte sova lite. När hon vaknade började vi ställa oss för bröllopet på kvällen.
Min svåger och hans sambo skulle äntligen bli man och fru. Åh, lyckan att få se glädjen när två personer säger "Ja" till varandra.
Efter vigseln åkte vi till bröllopsfesten vid Merilä lägergård. Fick god mat och hade riktigt roligt hela kvällen. Hem kom vi runt kl 23 och släppte hem mommo som ställt upp som barnvakt. Tur var det att vi inte tog med M eftersom hon sov väldigt dåligt alla tre gånger vi försökte få till en tupplur så hon hade tagit natt redan kl 17:15 och vaknade glad och nöjd 7:30 i dag. Den flickan kan det här med att sova på nätterna ;)

I säng kom vi oss först runt 1 tiden så det var kanske inte en lika pigg mamma som barnen i morse meen det är livet som småbarnsförälder. Pappa fick en behövlig sovmorgon och kom upp två timmar senare.
C ville till fammo och faffas så vi åkte dit på lunch och eftermiddagskaffe. Sen åkte vi hem lagom till M´s eftermiddagslur och under tiden hon sov så passade jag på att klippa gräsmattan som ingen orkat göra förra veckan. Lite sög det att bensinen tog slut och vi inte hade mer hemma så jag fick åka och hämta mer för att få klippt den lilla gräsplätt som lämnat.
Känns lite som dagen efter kvällen före idag och jag tror det blir natt ganska tidigt idag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar