söndag 7 december 2014

Babyshower

Igår var det babyshower för Hannie som gällde på dagen och på kvällen var det kalas för svärfar. Mycket tårta och godsaker har det blivit flera helger i rad nu men det borde lugna ner sig lite nu igen.
Babyshowern var riktigt rolig och iaf lite överraskad blev hon nog iaf. Roligt att våra bebisar kommer vara lite närmare åldersmässigt den här gången. Mellan våra första barn skiljer det nästan ett år men nu blir det ca 2,5 månader mellan dom. Lite roligt är det ju också att jag fick en pojke första gången och hon en flicka och nu är det andra vägen. Cevin fick en lillasyster och Wilma får en lillebror. Får se vilken dag deras lillebror vill titta ut.

Idag har vi inte gjort nånting. Lite har jag städat men så fick C för sig att vi skulle limma och klippa så nu är det fullt av små pappersbitar överallt. Får väl åka och handla i morgon också och så borde jag väl tänka ut vad vi ska äta varje dag den här veckan så jag har maten klar tills maken kommer från jobbet. Kommer kännas som långa dagar när han slutar först 16:30 den här veckan och inte 14:30 som han gjort några veckor nu.

1 kommentar:

  1. Tycker oxå att det ska bli roligt när int de e nå stor ålderskillnad denna gång :) vi ska pass på att fara ut o skutt denna gång! !

    SvaraRadera