fredag 26 december 2014

Bottenskrapet

Lite sån känsla är det över den här dagen. Inledde dagen med att sota pannan och slappa i soffan. Nör det var dags för fröken att sova em.vila så tog vi en tur runt byn. Tanken var att vi skulle gå till skolans lekpark men det blev inte långvarigt så vi gick vidare för att se om vi skulle hitta några traktorer eller truckar. När vi kom förbi svågerns hus så tyckte Cevin att vi skulle se om "fabbo" var hemma så där lämnade vi på en ca 5 min pratstund innan vi gick vidare. Tror det tog ganska precis en timme att komma sig 1,5 km hem igen.
Orkar inte städa något överdrivet den här veckan för let's face it, det kommer ändå ingen hit. Så jag dammsög upp dom värsta dammtussarna och så fick det vara bra. Resten av dagen har vi bara slappat.
Sonen sover för andra dagen i rad med både motorsåg och borrmaskin med sig i sängen. Ikväll skulle även den nya traktor pyjamasen invigas.
I morgon är det väl lördag? Svårt att hålla koll med alla dessa söndagar och alla är hemma. I morgon börjar ju mellandagsrean vet inte om vi ska delta eller om vi tar en mommodag i stället. Det visar väl sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar