fredag 19 december 2014

Julgodis

Inledde dagen med att städa lite och sotade ur pannan. Så fort vår lilla fröken åkte ut i vagnen så städade vi klart och gick ut för att bygga en snöhäst som likar mer en tax och en snögubbe som mer liknar lutande tornet i Pisa. Men tja, Cevin var ju nöjd och så tog vi ett varv till postlådan med pulkan. Det vräkte ner snö hela tiden och till sist var vi genomblöta så då var det bara att gå in igen.
Sen var det dags att börja på med årets julgodis. Först ut var Rocky road. Blev helt ok med tanke på att det var första gången och jag dessutom skulle ha en snart 3-åring med som hjälpreda. Lite för lite choklad hade jag så det blev inte riktigt så bra som jag hoppats med visst blev det gott!
Näst på tur var Bounty "bollarna". Dom blev utkickade på en plåt i stället för smeten av lite för lös när vi tog den ur kylskåpet. Dom är fortfarande i frysen så får vi doppa dom i choklad i morgon. Och sist men lättast att laga var knäck. Lättast att laga även när man hade en liten fröken som vaknat. Dagen har gått förvånansvärt smidigt och så även nattningen som gick på kanske 10-15 min med bokläsning. Skönt med en lite bättre dag som variation från allt trotsande. Bara nätterna skulle gå lika smidigt så skulle nog alla vara nöjda och glada. Hoppas den här natten är bättre än den förra iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar