onsdag 16 oktober 2013

Nej!

Är tyvärr ett väldigt vanligt ord här hemma hos oss just nu. Allt ska testas. Vad man får göra och inte får göra. Det ska skrikas och ropas och kastas saker hit och dit. Underbart med barn, eller hur var det? ;) Nå vi vet ju att det går över efter en tid men inte är det lätt när mor och son är lika envisa. Har sagt åt både mommo och fammo denhär veckan att snart är det nog som dom säger " he va rolit tå ni kom, men he e no roligari tå ni far"- börjar passa bra in nu när vi mest trotsar och inte har kvar mycket av "främandsveti".

Kan no! Är också väldigt vanligt men oftast får nog mamma eller pappa hjälpa till iaf fast C nog menar att han visst kan dra upp dragkedjan själv.
Pissi tunno = pisstunno. Det får mommo all ära för att hon lärt C att säga under dom här senaste dagarna när han varit på mommodagis när vår dagmamma varit sjuk och haft extra ledigt.

I morgon är det D-day och två av mina fyra visdomständer ska ut. Får se hur det går. Kan ju hoppas på att det går smidigt utan komplikationer, men det återstår att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar