fredag 30 maj 2014

Vad ger man?

Om cirka en månad så är Cevin sista dagen hos dagmamman. Vi har varit mer än nöjda och Cevin likaså. Han har varit där i 1 år och 3 månader när han slutar och jag tror det går att räkna på en hand de gånger det har varit skrik eller gråt när vi har lämnat på morgonen. Eftermiddagen kan ibland vara lite knepigare eftersom han gärna vissa dagar velat stanna längre och leka eller varit på bus humör och hittat på något eget när det varit dags att gå hem.
Han har trivts från första stund med både dagmamman och sina två kompisar, den enda mer än den andra förstås.
När det blir dags för dagis nästa gång kommer vi troligen inte att få plats vid samma dagmamma utan det blir troligen någon form av dagis då.
Jag har väldigt delade känslor över att behöva lämna vår dagmamma eftersom hon varit så omtyckt av oss alla i familjen och självklart vill vi ge något åt henne som tack för att hon skött om Cevin så bra på dagarna.

Men vad ger man?
En blomma känns för vanligt, lite som att " vi syns till hösten". Prydnadsgrej känns inte heller som något alternativ inte heller någon form av köksgrej eller serveringsgrej. Kvinnan är ändå över 40 år så dom har nog allt som behövs för att kunna fixa mat och servera sina gäster.
Presentkort har jag funderat mycket på men vart?
Pentik? Cosmetique? Lenas shop?

Vad skulle ni uppskatta att få? Är det en snygg salladsskål eller ett presentkort till nån affär isåfall, vilken? Tips mottages med tacksamhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar