torsdag 9 oktober 2014

En vecka ung

Idag blir vår lilla tös en vecka ung. En amper liten tös är vad vi verkar ha fått. Att ligga och stirra i taket är inget för henne, nej hon ska vara i famnen och helst halvsitta eller vara lutad mot axeln så man ser något. Inte för att hon ser så mycket ännu men det är en principsak verkar det som.
Lite gnäll har vi hunnit med två kvällar också. Igår och ikväll. Gissar att det antingen beror på något som jag ätit/druckit som den lilla magen inte gillat eller så är det all trots och skrik från storebror som gör att hon också blir stressad som vi andra.
Men trots allt skrik och trots från vår nyblivna storebror vill han så gärna hålla henne i famnen, pajja hennes lilla huvud och erbjuda en massa leksaker åt henne. Hämtar blöjor och vill gärna vara med vid blöjbyten och ikväll när det var dags att bada. Han är väldigt fundersam om hon gråter, varför hon gråter. Han störs inte av att hon gråter och vill absolut inte att någon som han inte känner ska varken titta på henne om hon ligger i vagnen och absolut inte röra henne. Han är verkligen en snäll och duktig storebror men några veckor lär det nog ta ännu innan han förstått att det inte går i samma takt som det gjorde innan när han vill vi ska göra något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar