fredag 17 oktober 2014

Rela droppar

Vår tös verkar ha väldigt bubblig mage efter att hon ätit så idag började vi med rela droppar för att se ifall det kanske hjälper lite annars får vi byta till nästa sort. Det finns ju några att välja mellan. Hon har betydligt känsligare mage än vad hennes bror hade vid samma ålder så en del mat får jag skippa eller vara försiktigare med. Maken får hålla tillbaka med kryddandet av maten om han inte vill gå runt och vagga halva kvällen när det kniper i magen på den lilla. D-vitamin dropparna som man får från rådgivningen tänker jag inte ens prova ge åt damen för jag gissar att det blir skrik kalas då.
Idag har vi städat. Det går liksom inte att tro att man inte behöver dammsuga och skruva golvet här minst en gång i veckan för då ser det ut som ett bombnedslag, bokstavligen. Vår granne kom igår (såklart hon kommer ju alltid dagen innan vi ska städa) för att se på vår lilla tös och ge en liten present i form av stickade pippisockor. Ingen kan ju ha för många stickade sockor så dom tog vi emot med glädje.
Snart är det dags för idol och jag gissar att vår lilla tös snart vaknar för mat och förhoppningsvis somnar hon om igen efter lite mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar