måndag 7 april 2014

Bättre eller sämre?

Svårt att veta åt vilket håll det går med vårt "krupp barn". Han sover mycket på dagen men när han är vaken är han full av energi som tar slut lika fort igen. Ikväll tog vi iaf en promenad med Elin och Alexa. Det gillades av en väldigt hes kille som fick se traktorer.
I morgon är han hemma med pappa men sen hoppas vi att han är i så bra skick att han kan åka till dagmamman igen. Verkar vara många som haft feber nu och förkylningar verkar gå överallt.
Vi har en liten kisse på utsidan som verkar tro att han äger vår tomt eftersom han är här varje kväll/natt och sitter utanför vår dörr och bokstavligen skriker. MAAAUU MAAAUUU. Han verkar inte fatta att våra kissekatter inte har någon manlighet så dom är inte direkt några stora hot mot hans parningsritualer, fast det har inte luktat frasspiss här heller så risken är stor att han inte heller har någon manlighet kvar. Tycker iaf att han(hon?) kan gå någon annanstans och skrika för det låter verkligen hemskt och jag tror alltid att det är något barn som gråter när han sätter igång sitt skrikande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar