söndag 6 april 2014

Krupp

Ja det var några dagar sedan jag skrev sist. Vi har sjukstuga här hos oss. Den minsta i familjen har nämligen fått Krupp. Så i lördags kom det inte mycket ljud ur hans lilla mun annat än en väldigt hemsk hosta.
Vi besökte mässan inne i stan eftersom han inte hade varken feber eller var slö utan lika energisk som vanligt och vi antog att det var en förkylning på gång eftersom han haft feber tidigare.
Krupp blir ju bättre av att man är ute i frisk luft så hostan blev ju lite bättre av att vi var ute en sväng men sen blir det ju sämre av att dom ligger ner och när dom gråter. Så i natt fick vi åka till sjukhuset eftersom han fick så svårt att andas och vaknade orolig och ledsen.
Lite spira och kortisontabletter fick han och sen åkte vi hem och idag har han hostat mindre och fått mer ljud ur sig men väldigt trött har han varit så någon dagmamma blir det inte för hans del i morgon. Får hoppas att natten blir bättre inatt så han får sova lite mer och så vi får sova lite mer. I morgon får Cevin vara hemma med pappa.
Mässan då. Kan jag väl inte säga att vi var så imponerade av, tyvärr. Mara Montazami såg vi inte, det är heller inget jag sörjer eller känner att "jag måste se henne"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar