onsdag 16 juli 2014

Foglossning

Har känt mig som en gammal tant dom senaste dagarna. Foglossningen har fått fnatt och blivit värre igen, förra veckan var det bättre. Får knappt upp ett ben i gången ens liite så att försöka dra på sig ett par byxor eller shorts när man står är att glömma bara att sätta sig ner. Hade tänkt vi skulle åka till Kälviä djurpark nån dag den här veckan men det blir nog inte i morgon men kanske till helgen om fogarna blivit lite bättre till det.
Idag och igår har det regnat och åskat från och till. Svårt att hålla en väldigt energisk tvååring underhållen inomhus när det åskar och regnar. Det mesta blir tråkigt väldigt fort för tillfället.
Idag var vi till makens jobb för att handla lite kött och korv. Hade tänkt köpa panini också men det hade dom inte idag. Efteråt åkte vi hem och åt och så var det vilodags för C. Resultatet blev att mamma sov och C såg på Fåret Shaun, Alfons, Nicke nyfiken och vad allt det nu var. Allt annat än sov gjorde han iaf. Vi verkar nog ha skippat det här med att sova på dagarna nu. Visst somnar han i bilen om vi råkar åka nånstans runt den tid han brukar sova men hemma sover han inte mera tydligen.
Men nätterna har blivit lite bättre i stället och han somnar bättre på kvällarna så vet inte om det är bra eller dåligt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar