onsdag 2 juli 2014

Nytt försök

Vi inledde dagen med att åka till mitt jobb med ett sjukintyg och sen vidare till Jysk och Sotka för att köpa rullgardiner och en ny datastol åt gubben. En bilmatta fick även den följa med hem. Så med rullgardiner och en ny bilmatta så har sonen fått flytta ut från mammas och pappas sovrum i hopp om att det denna gång går bättre än det gjorde förra gången. Mycket spring räknar jag med hur som haver men alla sängar får tyvärr inte plats i vårt sovrum och nångång måste han ju börja sova i sitt eget rum så det är väl bara att börja nångång?
Något på väggarna skulle vi dock måste få både i vårt egna sovrum och i Cevin's eftersom det ekar väldigt mycket å båda rummen. I Cevin's rum är det väl traktorer som gäller så bara att leta efter något sånt men vårt sovrum är desto svårare eftersom vi inte direkt har någon stil än. Det lär inte heller komma nån på några år.
Annars så har det bara regnat hela dagen. Efter stadsbesöket så har vi skruvat upp rullgardinerna och stolen. Övertalat C om att det nog är bra att sova i ett eget rum för att få tillåtelse (utan så många tårar) att flytta hans säng till sitt rum och sen har jag städat lite. Många tankar kring förlossningen har det varit idag också eftersom jag läst en del förlossningsberättelser den senaste tiden. Själva förlossningen kan man ju inte påverka så mycket själv utan det är väl mest att gilla läget och hoppas att det går bra. Hoppas väl på en icke långdragen förlossning utan komplikationer som det var förra gången. Men den som väntar så får se.

Igår var vi hos mommo och moffas några timmar och tog en tripp till en affär som är i samma prisklass som loppis men allt är nytt. Så ett par höst/vårskor åt C, två par byxor och en t-shirt med traktor på för ca 25€ var inte alltför dåligt tycker jag.
I morgon ska vi städa och så får vi se vad vi hittar på efter det. Maken ska på ett tandläkarbesök iaf på eftermiddagen så jag hoppas att han inte fått några nya hål utan bara får skrapa lite tandsten som sist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar