torsdag 28 augusti 2014

Bäddat och klart

Hade besök igår några timmar av C's fadder. Riktigt trevligt! Efter besöket tog jag en sväng till stan efter att C hade fått sin gröt. Vi kör med det att man nattar varannan kväll och ger kvällsgröt varannan kväll. Hittade inget så åkte hem och såg Idol i stället. Dom första avsnitten är roligast sen är det inte så mycket att se ifall man inte hittat någon favorit förstås.
Något vettigt fick vi iaf gjort igår eftersom det regnade hela dagen. Bebiskorgen är bäddad och klar att använda. BB väskan är kanske inte lika klar att använda men det kommer med tiden. Jag känner ingen direkt brådska att den måste vara färdigpackad inom dom närmaste dagarna.
C vaknade 4 och somnade igen nångång runt kl 6 vilket resulterade i sovmorgon till 10. Känns som man sovit bort hela dagen när man stiger upp så sent. Nå jag hade ju tänkt städa idag men det fick lämna när vi vaknade så sent. Får försöka på nytt i morgon om vi vaknar tidigare då. Tvätta fönstren borde jag göra nån dag och ta och baka lite för att ha nånting i frysen när gästerna kommer som vill se bebisen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar