söndag 10 augusti 2014

En häftig rubrik

Söndag igen vilket betyder att maken åker till jobbet i morgon igen och vi får fördriva tiden själva här hemma. Undrar hur många dagar vi kommer spendera hos mommo coh moffa nästa vecka då? Dom har ju lovat betydligt svalare väder till nästa vecka så något borde man ju kunna hitta på. Klippa gräsmattan borde vi/jag göra nån dag. Den växer ju med en vansinnig fart nu när det regnar och är soligt från och till.

Igår innan vi skulle gå och sova så gick maken som vanligt ut för att röka. När han kom ut hörde han något konstigt ljud och trodde det var Hugo (katten) som höll på med något eftersom han var ute. Men nej på väg mot grannen gick två små filurer som hade konstiga ljud för sig och maken kom snabbt in igen. Vi steg och tittade ut genom köksfönstret för att se vad det var och rakt upp mot trappan och under vårt köksfönster kom två små mårdhundsungar gående. Den ena stannade vid trappan och tittade runt lite medan den andra gick längre bort förbi garaget. Efter en liten stund så gick även den andra iväg mot garaget och båda försvann ut på åkern.
Man måste ju bara älska att bo på landet när det kommer andra djur än våra katter på besök ibland. För nån vecka sedan kom ju en hare hoppandes rakt över vår gårdsplan mitt på dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar