måndag 25 augusti 2014

Lite i taget.

Lite i taget så har jag börjat förbereda inför lillasysters ankomst. Det är ju under 1 månad kvar till det beräknade datumet men jag räknar ju med att hon inte kommer förrän minst en vecka efter.
C är riktigt duktig när vi är och handlar sålänge han får ha en egen liten kärra att plocka varor i. Han plockar inte heller saker som jag säger att vi inte behöver utan sätter tillbaka dom på sin plats och kommer efter mig med sin kärra. Jag är väldigt förvånad över hur bra det gått att han haft en egen kärra dom 3 senaste gångerna vi handlat.
Köpte första blöjpaketet nr 1 idag. Dom är så vansinnigt små jämfört med dom nr 7 som C använder på natten. Så inom dom närmaste två veckorna har vi nog inhandlat det sista innan bebisen kommer. Då är gäller det bara att hitta amningskuporna och amningsnapparna som jag lagt på något bra ställe för att små fingrar inte ska ränna runt med dom. Och jag som har det bästa minnet just nu..
Babynestet har jag fixat till idag men ska ännu justera det lite tror jag. Men det är fullt användbart i nuläget jämfört med hur det var innan. Om det är någon som läser min blogg och själv har en bebis i sin mage så rekommenderar jag verkligen att du/ni skaffar er ett babynest. Antingen köper ett eller syr ett själv som jag gjorde. Det är enligt mig något alla skulle behöva till sina bebisar!
Hade tänkt börja baka lite den här veckan eftersom dom lovat så mycket regn men såklart glömde jag köpa det jag behöver till att baka så får vänta tills jag varit till stan och köpt vad jag behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar