torsdag 7 augusti 2014

Snart helg

Tycker veckorna går fort fast ändå så långsamt. I morgon är det fredag igen och vi har inga planer för helgen. En tur till stan måste vi iaf göra för att köpa den utlovade traktorn men mer än så har jag inte planerat. Det har ju utlovats svalare väder också så kanske man kan göra något i helgen annat än ligga och flämta som en svullen gris.
I morgon ska jag och uträtta några ärenden i stan bland annat besöka allas vårt älskade kela/fpa. Får hoppas att inte alla som börjar skolan nästa vecka är där på samma gång och ska ha någon form av ansökning gjort. För då får jag väl sitta där en halv evighet.

Idag städade vi på förmiddagen och eftermiddagen spenderades vid mommo och moffas. C hade en bättre dag eftersom han ville sitta med mobbo i traktorn när han körde med skogskärran på och dom skulle täcka ved. Han älskar att sitta i traktorer men det är inte varje dag han går med på att sitta i när den faktiskt är igång och någon kör den. Helst ska den vara avstängd. Men idag gick det bra och han satt länge med och var nöjd över att sitta bredvid och se på när mobbo skötte om skogskranen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar