söndag 3 augusti 2014

Igårkväll

Vi gick till skolans lekpark hela familjen eftersom pappa frågat vad C ville göra efter kvällsmaten och det självklara svaret var att rutscha!
Vi hann bara vara en liten stund innan det kom en annan familj dit med en flicka som var lika gammal som C och även en bebis. Och alla vet ju att barn inte har någon skillnad om dom träffat varandra innan eller inte det går bra att leka med varandra iaf. Oj så roligt dom hade det! C blev riktigt trött av allt springande och var väldigt nöjd över kvällens lekkompis.

Idag har vi bröllopsdag. Svårt att förstå att det var ett år sedan vi sa Ja till varandra.
I morgon ska pappa till jobbet och vi två som lämnar hemma måste åka och handla mat. Kanske tar vi även ett varv in till stan men det ser vi hur vi gör med.

Maken fick för nån dag sen en grill av mig till bröllopsdagspresent / för tidig födelsedagspresent. Man vet ju aldrig om vi är på BB när han fyller år eller vilket skick jag är i så lika bra att vara ute i god tid i stället så slipper man stressa över att man inte hunnit köpa någon present.
Så efter att han skruvat ihop den och vi hämtat en gasflaska av svärföräldrarna så var det bara att provgrilla och gott blev det!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar