onsdag 6 augusti 2014

Börjat på lite

Trotsade värmen idag och städade och redde upp i garderoben som är i sonens rum som hittills varit full av skräp. Men nu har jag organiserat om och flyttat alla sonens kläder dit för att börja göra i ordning skötbordet för att det ska vara i ordning till att bebisen kommer. Visst är det några veckor kvar men det är ju bra att ha något att fördriva tiden med. Kollade även igenom vad vi har för kläder till bebisen. Jag har varit väldigt sparsam med shoppande av bebiskläder eftersom vi köpte så mycket neutralt sist och det känns lite onödigt att köpa så mycket i dom små storlekarna när man ändå inte använder dom så länge.

Passade även på att reda upp i "potatiskällaren a.k.a förrådet" för att kunna slänga in lite mer skräp även dit ;) Sist men inte minst så fixade jag även lite i garderoben som är utanför vårt sovrum för att kunna flytta dit lite saker ur garderoben i Cevins rum.
I morgon blir det väl att städa resten av huset och på fredag måste jag troligen uträtta några ärenden på stan.

I helgen är det dags att åka och köpa den utlovade traktorn åt sonen eftersom alla klistermärken nu är klistrade på pappret. Gissar att det är ca 35-40 st som har blivit klistrade på pappret i wc:n. Han har verkligen tyckt om att få klistra ett klistermärke varje gång han kissat/kakkat på pottan eller ute på gräsmattan. Sålänge det inte har kommit något i byxorna så har han fått klistermärke. I morgon är det en vecka sedan vi helt slutade med blöjan på dagen och endast använder den på natten. Oftast är den torr när han vaknar på morgonen men nån enstaka gång har det kommit en skvätt i den.
Snart kan man nog säga att han är helt torr men den segern tar jag inte ut i förväg så vi väntar några dagar/ veckor än innan vi gör det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar