lördag 27 september 2014

Lång lördag

Den här dagen har känts lång men ändå inte. Vi vaknade alla kl 8 och C steg upp med pappa medan jag låg kvar en stund och bannades över att det fortfarande inte hänt något på bebisfronten. Ni som läser min blogg och har barn och själv gått över tiden vet vad jag pratar om. Funderar på att inte gå och sova alls i kväll för då slipper jag iaf bli besviken varje gång jag vaknar och det fortfarande inte hänt något. Det börjar bli uttjatat nu, jag kan den här delen redan nu vill jag prova nått nytt.

Nå som jag skrev igår så är C förkyld så jag åkte till stan för att köpa nässpray åt honom för att han förhoppningsvis ska få sova lite bättre i natt. Tänkte även passa på att gå ett varv på stan för att kanske få igång nånting. Inledde med apoteket och sen vidare till trappan upp till kappahl. Ner till lindex och prova några tröjor, köpte ingen men ett par nya byxor åt C blev det iaf och en pratstund med hans fadder som jag hittade mellan kläderna. Vidare till Code och prata med svågerns fästmö/sambo vad man nu vill kalla henne och spana in några tröjor, köpte faktiskt en där men den passar först när kulan är borta för den är liiite för kort vid magen. Lämnar ca 5cm under magen så det ser lite roligt ut.
Ett varv via h-h och köpa lite småsaker och sen hem tillbaka. Köpte faktiskt korv görans också till lunch. Det är väldigt länge sen vi åt det sist och när jag kom hem sken maken som solen när han såg vad jag köpt att äta eftersom han tänkt ringa och fråga om jag inte kunde köpa hem det på samma gång ;)
Nå här hemma har vi städat och maken har burit in ved. Listerna är på plats i köket och gardinen är uppe, skåpluckan är tillbaka på sin rätta plats.
Utöver att städa och gå och plocka saker här och där så har gått upp och ner i trapporna x-antal gånger idag, försökt "dansa" lite med C ( stod mer och vaggade fram och tillbaka), badat bastu och masserat hårbottnet(?). Jepp, börjar känna mig klar och eftersom det inte verkar gå att sova/vila ut henne så kan jag lika gärna göra något annat i stället. Är dock 99% säker på att mina försök inte kommer resultera i något annat än hemsk foglossning i natt så jag knappt kan svänga mig i sängen men skam den som ger sig ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar