söndag 7 september 2014

September söndag

En kaffe vid svärföräldrarna, en playdate vid skolans lekpark med många andra, tvättat båda bilarna och klippa gräsmattan är vad vi har gjort idag.
Maken fick tvätta bilarna och jag klippte gräsmattan. Den skulle dock behöva en balmaskin för att samla upp allt gräs. Herregud vad det hinner växa på en vecka! Ska det inte sluta växa nu? Får säkert klippa igen nästa vecka och hoppas att den börjar se lite mer skaplig ut efter det och att vi får sätta undan gräsklipparen för i år efter det.
Efter kvällsmaten var det playdate vid skolans lekpark med E & A. Vi hann väl vara där en kvart innan det kom en till, sen en till och till sist 3 till. Så på några minuter var det inte två mammor med barn runt 2,5 år utan 6 föräldrar och 6 barn under 4 år och ett äldre barn. C som annars är väldigt social av sig och inte alls har svårt att hitta nya vänner blev plötsligt väldigt blyg och lekte helst själv i sandlådan eller tittade på när dom andra sprang runt. Han blev nog lite tagen på sängen när det kom så många andra barn plötsligt som han inte sett tidigare men nästan alla gick på samma dagis eller bodde nära och hade träffats tidigare så dom kände ju varandra. Tills sist vågade han dock leka lite med dom på klätterställningen och tre av dom cyklade lite med sina balanscyklar.

I morgon ska jag handla mat och tanka bilen så borde vi klara oss tills det är dags att åka till bb, kanske. Sen blir det väl en tur till mommo och moffas gissar jag på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar